Slotwoord december 2017.

We zijn in april 2017 begonnen met onze nieuwe gezamenlijke bezigheden en hebben in dat jaar de hier getoonde quilts gemaakt. ( Q1 t/m Q21 )

Waar een wil is is een weg. I.v.m. artrose en dupuytren is handmatig werken ondoenlijk, dus doen we het naaien en doorquilten machinaal.

Je kunt onze bezigheden ook zien als een zelfstudie. We hebben dan ook beginnersfouten gemaakt. Maar van je fouten leer je het meest. Op tijd gezien kun je ze nog herstellen en ervan leren, om daarna de juiste manier te onthouden. Met informatie en documentatie uit de analoge en digitale media was het een leerzaam jaar.

 

 

Het nieuwe quilten. Regel 1: Er zijn geen regels. Vrij van opgelegde regels en met een eigen kijk op kleur en vorm zijn we trots op de resultaten en benieuwd naar onze volgende werkstukken die gaan komen. Met eigen ontwerpen en zelf gekozen materialen streven we naar het maken van unieke werken.

Beide genieten we nu van ons pensioen en deze kleurrijke nieuwe bezigheden. Ook het maken van deze website geeft mij voldoening en ik hoop dat u als bezoeker van abcgalerie ook geniet van onze eerste 21 Quilts. Kom later terug om onze ontwikkeling te volgen.

Wordt vervolgd in de komende jaren.


Antoine van Buul. December 2017.