Van Magisch Vierkant naar De Blokkendoos.


Q60: Magisch Vierkant Mandala 1.


Vierkante Mandala.

Een mandala als vierkant uitgevoerd met quilt en patchwork. De traditionele ronde vorm van de mandala vervangen door de vierkante vorm van de Quilt. En dit vierkant op mandala wijze in vier richtingen van binnenuit gevuld met vierkante quilt-blokken.

Diagonaal magisch vierkant.

De lapjes met rood vormen in een diagonaal geplaatst magisch vierkant. De  lapjes met licht blauw kunnen als een blauwe draad gevolgd worden als een weg die kronkelend rond gaat in het magische vierkant.

Wanddecoratie.

De zeer oude vormen van ronde mandala en de vierkante blokken van de quilt samengevoegd tot een moderne wanddecoratie en decoratieve kunst.

98 x 98 cm. Gereed: Januari 2021.


Q61:Magisch Vierkant Mandala 2.


Vierkante Mandala.

Een mandala als vierkant uitgevoerd met quilt en patchwork. De traditionele ronde vorm van de mandala vervangen door de vierkante vorm van de Quilt. En dit vierkant op mandala wijze in vier  richtingen van binnenuit gevuld met vierkante quilt-blokken.

Diagonaal magisch vierkant.

De lapjes met licht blauw vormen een diagonaal geplaatst magisch vierkant. De rode lapjes kunnen als een rode draad gevolgd worden als een weg die kronkelend rond gaat in het magische vierkant en de quilt.

Wanddecoratie.

De zeer oude vormen van ronde mandala en vierkante blokken van de quilt samengevoegd tot een moderne wanddecoratie en decoratieve kunst.

98 x 98 cm. Gereed: Januari 2021.


Q62: De Blauwe Diamanten.


De Blauwe Diamanten.

Een quilt als vierkante mandala. Door het spelen met kleurrijke quiltstoffen en combineren van dessins, motieven en vormen, kwamen we terecht in een speeltuin van quilt en patchwork. Met in het midden diamanten die het licht breken in een explosie van kleur.

100 x 100 cm. Gereed: Juni 2021.

Bekijk de mogelijkheden en maak uw keuze in onze webshop.